LOTI I FUNDIT

DEN HUMANITÆRE FORENING - DEN SIDSTE TÅRE

Slide background

SHOQATA HUMANITARE - LOTI I FUNDIT

Slide background

SHOQATA HUMANITARE - LOTI I FUNDIT

Slide background

SHOQATA HUMANITARE - LOTI I FUNDIT

Me iniciativen e një grupi shqiptaresh me banim ne Sjelland dhe Lolland, është regjistruar fondi per transportimin e kufomave për në vendlindje me  emrin: Shoqata humanitare: ”Loti i fundit” - Den humanitære forening: ”Den sidste tåre”

Shoqata e ka statutin e vete dhe fondin në banken daneze (danske bank). Të drejtën e anëtaresimit në këtë fond e kanë të gjithë bashkëatdhetarët tanë nga Kosova, Shqiperia dhe viset tjera te Ballkanit që jetojnë apo punojne në DANIMARKË (pa marr parasysh statusin e qendrimit ne Danimark).

 

 

Nga Kryesia e fondit ”Loti i fundit”

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Antarësohu

Danske Bank:
Reg.nr. 1551
konto nr. 10387353

Sponzorët